+++++Blog dalam proses pembikinan semula....terima kasih... +++++++

Tuesday, March 24, 2009

Lagi kisah bakal PM Malaysia dimedia antarabangsa

aminiskandar

Majalah Forum di Indonesia memuatkan sebuah artikel yang bertajuk “Najib Razak dan kematian Altantuya” dalam keluaran mereka pada 15 Mac 2009 yang lalu.

Sebelum ini, akhbar dari Perancis, UK dan Australia telah menyiarkan berita mengenai perkaitan Najib Razak, bakal perdana menteri Malaysia keenam dengan kematian Altantuya Shaariibuu.

Dikala imej Malaysia semakin tercalar akibat daripada Najib Razak, Umno sedikitpun tidak memikirkan mengenai perkara ini. Tidak kelihatan usaha-usaha dari majoriti ahli-ahli Umno untuk menggantikan Najib dengan calon-calon yang lebih baik, bersih dan berkaliber.

Dengan ini jelaslah bahawa Umno sudah tidak lagi memahami aspirasi rakyat. Menurut Umno, reformasi menurut parti itu ialah apabila Malaysia dikembalikan kezaman Diktator Ala Mahathir.

Apa kata rakyat Malaysia?

0 comments:

Carian dalam Tau Takpe

masukkan je apa-apa yg nak dicari

Tau takpe

Blog arkib berita dari pelbagai media dan blog-blog sebagai simpanan dan rujukan pemilik blog. Segala catatan pendapat dan pandangan adalah dari sudut kacamata dan tafsiran pemilik blog ini sendiri melalui pemerhatian dan kajian berkenaan isu dan fakta yang dikumpulkan. Anda dialu-alukan memberikan pendapat dan berkongsi idea dalam memantapkan blog ini.

- OrangKita (OK) -

Video mesti tengok!!!

| Web blog Tau Takpe dipaparkan sejak 20 Mac 2008 | Copyright 2007 © template by delang[at]delang-d.blogspot.com | Paparan terbaik dengan Firefox |