+++++Blog dalam proses pembikinan semula....terima kasih... +++++++

Saturday, July 12, 2008

ANWAR LIVE ON TV3

Zul4kulim

A'km to all.

Anwar akan berbahas secara langsung dalam debat bersama Dato Ahmad Shabery Chik, Menteri Penerangan pada hari Selasa 12 Rejab/15 Julai depan. Tajuk bahas tersebut "HARI INI BENTUK KERAJAAN, ESOK TURUN HARGA MINYAK".Bahas akan berlangsung selama 1 1/2 jam. Moderator bahas adalah Dato Johan Jaafar dengan masing-masing pembahas membawa seorang moderator. Bahas akan dibuat dalam bentuk 7 pusingan. So all of you out there, jgn lupa tengok debat ini. Saya difahamkan Anwar akan menyentuh antaranya mekanisme penurunan harga minyak saperti yang dijanjikan oleh Pakatan Rakyat.

Adios..

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

0 comments:

Carian dalam Tau Takpe

masukkan je apa-apa yg nak dicari

Tau takpe

Blog arkib berita dari pelbagai media dan blog-blog sebagai simpanan dan rujukan pemilik blog. Segala catatan pendapat dan pandangan adalah dari sudut kacamata dan tafsiran pemilik blog ini sendiri melalui pemerhatian dan kajian berkenaan isu dan fakta yang dikumpulkan. Anda dialu-alukan memberikan pendapat dan berkongsi idea dalam memantapkan blog ini.

- OrangKita (OK) -

Video mesti tengok!!!

| Web blog Tau Takpe dipaparkan sejak 20 Mac 2008 | Copyright 2007 © template by delang[at]delang-d.blogspot.com | Paparan terbaik dengan Firefox |