+++++Blog dalam proses pembikinan semula....terima kasih... +++++++

Thursday, May 15, 2008

‘Orang Ini Tak Bernilai Satu Sen’ - Saifudin sangkal Rahman Dahlan

Suara Keadilan

Khamis, 15 Mei 2008

KUALA LUMPUR, 15 MEI (SK)- KeADILan menafikan sekeras-kerasnya dakwaan Ahli Parlimen BN Kota Belud, Abdul Rahman Dahlan bahawa beliau ditawarkan wang lumayan untuk menyertai Pakatan Rakyat.

Ahkbar hari ini menyiarkan kenyataan Abdul Rahman bahawa wang yang ditawarkan kepada beliau cukup untuk ‘bersenang lenang untuk tiga generasi’.

Menurut Pengarah Strategik KeADILan, Saifuddin Nasution Ismail, Pakatan Rakyat tidak pernah menawarkan sebarang imbuhan kepada mana-mana Ahli-ahli Parlimen yang ingin menyertai pakatan itu.

“Mereka yang ingin menyertai kami kerana setuju dengan agenda rakyat yang kami perjuangkan, bukan kerana wang. Kami menafikan sekeras-kerasnya tuduhan Abdul Rahman,” kata Saifuddin.

“Malah kalau pun, katakanlah kami bersetuju dan ada niat untuk menawarkan wang, Abdul Rahman tidak bernilai satu sen,” kata Saiduddin dengan nada sinis.

0 comments:

Carian dalam Tau Takpe

masukkan je apa-apa yg nak dicari

Tau takpe

Blog arkib berita dari pelbagai media dan blog-blog sebagai simpanan dan rujukan pemilik blog. Segala catatan pendapat dan pandangan adalah dari sudut kacamata dan tafsiran pemilik blog ini sendiri melalui pemerhatian dan kajian berkenaan isu dan fakta yang dikumpulkan. Anda dialu-alukan memberikan pendapat dan berkongsi idea dalam memantapkan blog ini.

- OrangKita (OK) -

Video mesti tengok!!!

| Web blog Tau Takpe dipaparkan sejak 20 Mac 2008 | Copyright 2007 © template by delang[at]delang-d.blogspot.com | Paparan terbaik dengan Firefox |