+++++Blog dalam proses pembikinan semula....terima kasih... +++++++

Monday, March 31, 2008

Khir Toyo penulis blog
kosmo

SHAH ALAM - Bekas Menteri Besar Selangor, Datuk Seri Dr. Mohamad Khir Toyo (gambar) kini menjadi seorang penulis blog.

Laman blog beralamat www.drkhir.blogspot.com itu sebagai salah satu saluran untuk Mohamad Khir menyuarakan pandangannya terhadap pentadbiran baru kerajaan campuran di negeri itu.

Menurut Mohamad Khir, ia juga diwujudkan supaya setiap permasalahan rakyat diambil kira oleh kerajaan negeri termasuk melaksanakan janji-janji yang dibuat pada Pilihan Raya Umum Ke-12 lalu.

"Saya kini ada banyak masa berbanding sebelum ini yang sebahagian besarnya ditumpukan kepada tugas sebagai Menteri Besar dan Pengerusi Badan Perhubungan UMNO serta Pengerusi Barisan Nasional Selangor,'' katanya di sini semalam.


orangkita -

tahniah buat dr khir.....harap2 dr khir dapat bagi info yg bermanfaat dan telus dalam memberi jawapan yang ditanya di dalam blog dr nanti. Selamat berblog.

0 comments:

Carian dalam Tau Takpe

masukkan je apa-apa yg nak dicari

Tau takpe

Blog arkib berita dari pelbagai media dan blog-blog sebagai simpanan dan rujukan pemilik blog. Segala catatan pendapat dan pandangan adalah dari sudut kacamata dan tafsiran pemilik blog ini sendiri melalui pemerhatian dan kajian berkenaan isu dan fakta yang dikumpulkan. Anda dialu-alukan memberikan pendapat dan berkongsi idea dalam memantapkan blog ini.

- OrangKita (OK) -

Video mesti tengok!!!

| Web blog Tau Takpe dipaparkan sejak 20 Mac 2008 | Copyright 2007 © template by delang[at]delang-d.blogspot.com | Paparan terbaik dengan Firefox |