+++++Blog dalam proses pembikinan semula....terima kasih... +++++++

Thursday, November 6, 2008

Sidang akhbar Razak Baginda dibatalkan

Malaysiakini

Jimadie Shah Othman | Nov 6, 08 10:36am

abdul razak baginda postponed pc event 061108 02Kira-kira 50 wartawan tempatan dan luar negeri kecewa apabila sidang akhbar penganalisis politik, Abdul Razak Baginda, yang dijadualkan diadakan di sebuah hotel di ibunegara pagi ini dibatalkan.

Wartawan tersebut berkumpul di situ sejak jam 8 pagi. Sidang akhbar berkenaan dijadual bermula jam 9.30 pagi.

Apabila ditanya oleh wartawan, pihak pengurusan hotel bersebut berkata pihaknya dimaklumkan sidang akhbar tersebut telah ditunda.

Bagaimanapun mereka tidak tahun butiran lanjut mengenainya.

Difahamkan, keputusan untuk membatalkan sidang akhbar tersebut dibuat malam tadi.

abdul razak bagindaSementara itu, anak perempuan beliau, Rowena dalam sebuah kenyataan, meminta maaf di atas penangguhan sidang akhbar tersebut.

“Beliau (Abdul Razak) sedang menyesuaikan diri sebagai seorang yang bebas, selepas berada di dalam penjara hampir dua tahun. Beliau fikir beliau dapat membuat penyesuaian sejurus selepas dibebaskan, tetapi perkara itu ternyata memakan sedikit masa," katanya.

Rowena berkata, Abdul Razak juga mengambil kira kesihatan dirinya dan akan berada di Malaysia untuk beberapa minggu lagi.

Pada 31 Oktober lalu, Mahkamah Tinggi Shah Alam membebaskan Abdul Razak daripada tuduhan bersubahat membunuh wanita Mongolia, Altantuya Shaariibuu.

0 comments:

Carian dalam Tau Takpe

masukkan je apa-apa yg nak dicari

Tau takpe

Blog arkib berita dari pelbagai media dan blog-blog sebagai simpanan dan rujukan pemilik blog. Segala catatan pendapat dan pandangan adalah dari sudut kacamata dan tafsiran pemilik blog ini sendiri melalui pemerhatian dan kajian berkenaan isu dan fakta yang dikumpulkan. Anda dialu-alukan memberikan pendapat dan berkongsi idea dalam memantapkan blog ini.

- OrangKita (OK) -

Video mesti tengok!!!

| Web blog Tau Takpe dipaparkan sejak 20 Mac 2008 | Copyright 2007 © template by delang[at]delang-d.blogspot.com | Paparan terbaik dengan Firefox |