+++++Blog dalam proses pembikinan semula....terima kasih... +++++++

Monday, April 26, 2010

YB Kamalanathan kotai janji pindah ke Hulu Selangor

Malaysiakini


Salhan K Ahmad
Apr 26, 10
12:21am

Ahli parlimen Hulu Selangor yang baru, P Kamalanathan mengadu suaranya sudah "tak ada lagi" semasa keputusan rasmi pilihan raya kecil diumumkan malam ini.

Katanya, beliau berasa amat terharu atas kemenangan tersebut kerana pengundi Hulu Selangor memberi kepercayaan kepadanya.

Kamalanathan mendapat 24,997 undi, manakala calon PKR Datuk Zaid Ibrahim memperolehi 23,272 undi. Kamalanathan menang dengan majoriti 1,725 undi.

"Saya sedar tanggungjawab ini mencerminkan BN akan berkhidmat kepada rakyat di sini," katanya dengan suara yang agak serak.

Selain memberi ucapan terima kasih kepada jentera dan pemimpin BN, beliau turut merakamkan penghargaan khas kepada warga media yang membantu kempennya.

"Saya ambil kesempatan ini untuk ucapkan terima kasih kepada semua rakan-rakan media, yang telah mengikut saya sejak mula penaman calon hingga hari ini.

"Tanpa bantuan media saya pasti tidak akan mencapai kemenangan sebegini," katanya.

Tambahnya, beliau akan memenuhi janjinya yang dibuat semasa kempen, termasuk berpindah ke Hulu Selangor.

"Saya dah katakan sekiranya ada peluang wakili mereka di Hulu Selangor, saya akan pindah ke Hulu Selangor. Saya akan uruskan secepat mungkin.

"Saya dalam masa secepat mungkin akan sekali lagi melawat semua pengundi, tidak kisah dia undi saya atau tidak," katanya lagi.

Ditanya mengenai rancangannya untuk memulihkan sokongan masyarakat Cina di Hulu Selangor, Kamalanathan berkata sasaran beliau bukan sahaja masyarakat Cina tetapi semua kaum.

1 comments:

Unknown said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya. BUKA BLOG MBAH RAWA GUMPALA

Carian dalam Tau Takpe

masukkan je apa-apa yg nak dicari

Tau takpe

Blog arkib berita dari pelbagai media dan blog-blog sebagai simpanan dan rujukan pemilik blog. Segala catatan pendapat dan pandangan adalah dari sudut kacamata dan tafsiran pemilik blog ini sendiri melalui pemerhatian dan kajian berkenaan isu dan fakta yang dikumpulkan. Anda dialu-alukan memberikan pendapat dan berkongsi idea dalam memantapkan blog ini.

- OrangKita (OK) -

Video mesti tengok!!!

| Web blog Tau Takpe dipaparkan sejak 20 Mac 2008 | Copyright 2007 © template by delang[at]delang-d.blogspot.com | Paparan terbaik dengan Firefox |