+++++Blog dalam proses pembikinan semula....terima kasih... +++++++

Thursday, April 24, 2008

Kah Choon isytihar keluar parti

Utusan Online

23/04/2008 4:25pm

BUKIT MERTAJAM 23 April – Bekas Timbalan Setiau saha Agung Gerakan, Datuk Lee Kah Choon hari ini mengisytiharkan keluar daripada parti tersebut selepas kontroversi pelantikannya dalam Lembaga Pengarah Perbadanan Pembangunan Pulau Pinang (PDC) dan Invest Penang Berhad (iP).

Kah Choon dalam kenyataannya berkata, beliau telah menyerahkan surat penarikan diri daripada menjadi ahli Gerakan ekoran keputusannya untuk menjawat jawatan itu tidak diterima oleh pucuk pimpinan parti.

Sehubungan itu katanya, beliau kini boleh menumpukan tugas-tugas yang diamanahkan dan membuat keputusan untuk membantu kerajaan negeri.

"Kritikan terhadap kemampuan saya untuk menjawat dua jawatan ini adalah tidak benar kerana rekod perkhid matan saya sebelum ini telah membuktikan sebaliknya," katanya.

Kah Choon berkata demikian bagi mengulas tindakan pucuk pimpinan Barisan Nasional (BN) dan kepimpinan tertinggi Gerakan yang mahu beliau memberi sebab kena pa tindakan tidak boleh diambil terhadapnya kerana menerima dua jawatan itu.

– Utusan.

0 comments:

Carian dalam Tau Takpe

masukkan je apa-apa yg nak dicari

Tau takpe

Blog arkib berita dari pelbagai media dan blog-blog sebagai simpanan dan rujukan pemilik blog. Segala catatan pendapat dan pandangan adalah dari sudut kacamata dan tafsiran pemilik blog ini sendiri melalui pemerhatian dan kajian berkenaan isu dan fakta yang dikumpulkan. Anda dialu-alukan memberikan pendapat dan berkongsi idea dalam memantapkan blog ini.

- OrangKita (OK) -

Video mesti tengok!!!

| Web blog Tau Takpe dipaparkan sejak 20 Mac 2008 | Copyright 2007 © template by delang[at]delang-d.blogspot.com | Paparan terbaik dengan Firefox |