+++++Blog dalam proses pembikinan semula....terima kasih... +++++++

Monday, May 12, 2008

Takziah kepada Datuk Mustapa Mohamed

Tranungkite

Dilulus terbit pada Sunday, May 11 @ 20:29:06 MYT oleh SongkokPutih

Kenyataan Media  Presiden PAS Dato' Seri Tuan Guru Hj Abd Hadi Awang hari ini merakamkan ucapan takziah kepada Datuk Mustapa Mohamed, Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani kerana kembalinya ke rahmatullah ayahanda beliau yang tercinta Mohamed bin Abdul Rahman awal pagi tadi.

Dato Seri Tuan Guru mendoakan semoga Allah swt mencucuri rahmat ke atas roh Allahyarham dan semoga rohnya ditempatkan nanti dikalangna orang-orang yang soleh. Juga diharapkan agar beliau sekeluarga akan diberikan kesabaran dan tabah dalam menghadapi saat kesedihan ini.

Al Fatihah.

Roslan Shahir bin Datuk Mohd Shahir, Setiausaha Akhbar Presiden PAS

0 comments:

Carian dalam Tau Takpe

masukkan je apa-apa yg nak dicari

Tau takpe

Blog arkib berita dari pelbagai media dan blog-blog sebagai simpanan dan rujukan pemilik blog. Segala catatan pendapat dan pandangan adalah dari sudut kacamata dan tafsiran pemilik blog ini sendiri melalui pemerhatian dan kajian berkenaan isu dan fakta yang dikumpulkan. Anda dialu-alukan memberikan pendapat dan berkongsi idea dalam memantapkan blog ini.

- OrangKita (OK) -

Video mesti tengok!!!

| Web blog Tau Takpe dipaparkan sejak 20 Mac 2008 | Copyright 2007 © template by delang[at]delang-d.blogspot.com | Paparan terbaik dengan Firefox |