+++++Blog dalam proses pembikinan semula....terima kasih... +++++++

Wednesday, September 10, 2008

Saiful Insaf, Anwar Maafkan….Najib Kepanasan!!!!

matsamankati

Selain sibuk dengan perjumpaan dengan wakil2 MP BN yg akan menyertai PR, Anwar bakal mendapat kemenangan moral sekali lagi apabila Saiful dlm waktu terdekat akan juga membuat pengakuan bahawa beliau dipaksa oleh “pihak-pihak tertentu” untuk membuat tuduhan liwat terhadap Anwar.

Masa dan lokasi sedang di atur demi memastikan segalanya berjalan lancar dan menjamin keselamatan Saiful.

Beberapa MP BN sudah diberi ‘hint’ tentang perkara ini. Ini menambahkan lagi sokongan mereka kpd Anwar untuk dinobatkan sebagai PM dan keyakinan mereka kpd “pihak-pihak tertentu” terus menjunam.

Najib akan dihantar oleh PAkLAh ke luar negeri bagi menyelesaikan tuntutan lanun yang menawan 2 buah kapal dr Malaysia. Dan kemungkinan Najib ‘dinasihatkan’ agar terus berada di luar negeri sehingga kes Saiful selesai. Sebelum ini PakLah telah menasihati Najib agar tidak membawa Rosmah dalam kempen PRK Pmtg PAuh. Untuk rekod, Rosmah tidak kembali ke Malaysia walaupun ayahnya meninggal dunia atas alasan mendaftar anak2 bersekolah di luar negeri.

Jalan ke Putrajaya semakin jelas….marilah kita semua pejuang keadilan berdoa agar semua berjalan lancar.

0 comments:

Carian dalam Tau Takpe

masukkan je apa-apa yg nak dicari

Tau takpe

Blog arkib berita dari pelbagai media dan blog-blog sebagai simpanan dan rujukan pemilik blog. Segala catatan pendapat dan pandangan adalah dari sudut kacamata dan tafsiran pemilik blog ini sendiri melalui pemerhatian dan kajian berkenaan isu dan fakta yang dikumpulkan. Anda dialu-alukan memberikan pendapat dan berkongsi idea dalam memantapkan blog ini.

- OrangKita (OK) -

Video mesti tengok!!!

| Web blog Tau Takpe dipaparkan sejak 20 Mac 2008 | Copyright 2007 © template by delang[at]delang-d.blogspot.com | Paparan terbaik dengan Firefox |