+++++Blog dalam proses pembikinan semula....terima kasih... +++++++

Saturday, December 20, 2008

Peti besi milik mangsa tanah runtuh ditemui

PETI besi yang berjaya ditemui di Bukit Antarabangsa, Hulu Klang semalam.


AMPANG JAYA - Sepasukan penyelamat semalam berjaya menemui dua peti besi milik salah seorang mangsa yang dilaporkan hilang dalam kejadian tanah runtuh di Bukit Antarabangsa pada 6 Disember lalu.

Peti besi itu ditemui pada pukul 12 tengah hari selepas hampir dua minggu operasi mencari dan menyelamat (SAR) dijalankan di kawasan kejadian.

Ketua Polis Daerah Ampang Jaya, Asisten Komisioner Abdul Jalil Hassan berkata, peti besi itu ditemui dalam timbunan tanah di rumah pemiliknya yang bernombor 16.

"Setakat ini, hanya sebuah sahaja yang dapat dikeluarkan dan telah diserahkan kepada pemiliknya, manakala sebuah lagi masih berada dalam timbusan tanah.

"Keadaan peti besi itu masih dalam keadaan baik dan berkunci," katanya pada sidang akhbar di lokasi kejadian.

0 comments:

Carian dalam Tau Takpe

masukkan je apa-apa yg nak dicari

Tau takpe

Blog arkib berita dari pelbagai media dan blog-blog sebagai simpanan dan rujukan pemilik blog. Segala catatan pendapat dan pandangan adalah dari sudut kacamata dan tafsiran pemilik blog ini sendiri melalui pemerhatian dan kajian berkenaan isu dan fakta yang dikumpulkan. Anda dialu-alukan memberikan pendapat dan berkongsi idea dalam memantapkan blog ini.

- OrangKita (OK) -

Video mesti tengok!!!

| Web blog Tau Takpe dipaparkan sejak 20 Mac 2008 | Copyright 2007 © template by delang[at]delang-d.blogspot.com | Paparan terbaik dengan Firefox |