+++++Blog dalam proses pembikinan semula....terima kasih... +++++++

Tuesday, April 7, 2009

Pakatan Rakyat Tawan Bukit Gantang.

Topeng perak

Pakatan Rakyat telah berjaya menawan Bukit Gantang melalui calonnya dari Parti PAS Dato' Seri Ir Nizar Jamaluddin.

Tahniah Pakatan Rakyat, terima kasih kepada semua jentera-jentera pilihanraya yang bersama-sama memastikan kemenangan Pakatan Rakyat dalam Pilihanraya Kecil Bukit Gantang.

Terima Kasih kepada para pengundi Bukit Gantang. ini pilihan anda dan seluruh rakyat Malaysia menghormati keputusan anda.

Ini kemenangan untuk pendokong-pendokong "Demokrasi".

9.20pm Maklumat rasmi. PAS memenangi kerusi Parlimen Bukit Gantang dengan majoriti 1,789 undi. Calonnya, Datuk Seri Mohd Nizar Jamaluddin mendapati 21,860 undi manakala calon BN, Ismail Saffian mendapat 19,071 undi. Calon bebas mendapat 62 undi dan hilang wang deposit.

"Suara Rakyat, Suara Keramat..!"

0 comments:

Carian dalam Tau Takpe

masukkan je apa-apa yg nak dicari

Tau takpe

Blog arkib berita dari pelbagai media dan blog-blog sebagai simpanan dan rujukan pemilik blog. Segala catatan pendapat dan pandangan adalah dari sudut kacamata dan tafsiran pemilik blog ini sendiri melalui pemerhatian dan kajian berkenaan isu dan fakta yang dikumpulkan. Anda dialu-alukan memberikan pendapat dan berkongsi idea dalam memantapkan blog ini.

- OrangKita (OK) -

Video mesti tengok!!!

| Web blog Tau Takpe dipaparkan sejak 20 Mac 2008 | Copyright 2007 © template by delang[at]delang-d.blogspot.com | Paparan terbaik dengan Firefox |