+++++Blog dalam proses pembikinan semula....terima kasih... +++++++

Tuesday, April 7, 2009

Umno berkelakuan lucah

chegubard


aksi pemuda Umno ketika penamaan Calon


Sikap biadap pimpinan Barisan Nasional dan Pemuda Umno semakin terdesak apabila saat saat akhir hari pengundian hanya tinggal 5 jam lagi.

Bukit Gantang-pemuda Umno dan Barisan Nasional bertindak melondehkan salah seorang petugas serikandi ketika mereka sedang mengedarkan risalah di sekitar Parlimen Bukit Gantang daerah simpang.

Ketua Serikandi Pusat, Siti Aisyah tela dihubungi untuk respons beliau dan ketika ini beliau masih di Ibu Pejabat Polis Daerah Simpang untuk memebuat laporan.

Hal ini juga telah sampai ke pengetahuan Ketua Wanita Keadilan Pusat YB Zuraida Kamaruddin untuk di ambil tindakan. Tindakan tidak bermoral pihak Barisan Nasional di lihat semakin biadap menjelang saat saat akhir dan mereka seolah terdesak apabila peluang kemenangan semakin tipis bagi pilihan raya kecil Bukit selambau.

Sebelum ini Aisyah memberitahu mereka cuba menakut nakutkan jentera serikandi dengan mengekori pergerakan mereka dan pernah sekali mereka meninggalkan nota di kenderaan serikandi berkenaan. Dua laporan polis telah di buat dan setakat ini tiada tindakan di ambil.

0 comments:

Carian dalam Tau Takpe

masukkan je apa-apa yg nak dicari

Tau takpe

Blog arkib berita dari pelbagai media dan blog-blog sebagai simpanan dan rujukan pemilik blog. Segala catatan pendapat dan pandangan adalah dari sudut kacamata dan tafsiran pemilik blog ini sendiri melalui pemerhatian dan kajian berkenaan isu dan fakta yang dikumpulkan. Anda dialu-alukan memberikan pendapat dan berkongsi idea dalam memantapkan blog ini.

- OrangKita (OK) -

Video mesti tengok!!!

| Web blog Tau Takpe dipaparkan sejak 20 Mac 2008 | Copyright 2007 © template by delang[at]delang-d.blogspot.com | Paparan terbaik dengan Firefox |