+++++Blog dalam proses pembikinan semula....terima kasih... +++++++

Tuesday, April 7, 2009

Sejarah Dalam PR, Penyokong tidak Berganjak, Perhimpunan ditutup dengan Doa

cina islam

Dalam keadaan hujan semakin lebat akhirnya, masa pengundian tamat jam 5.00 petang sebentar tadi.Penyokong kedua pihak nampaknya tidak mahu berganjak dari pintu masuk sekolah tempat mengundi.

Bagi pihak PAS Majlis bacaan doa diketuai oleh Dato' Ibrahim Tuan Man.Anehnya UMNO mengikut trend PAS dengan berdoa juga diakhir perhimpunan.

Cuma bezanya PAS dengan BN adalah Ulama' terkenal dan yang aminkan semuanya insya Allah taat kepada hukum ALLAH. Semuanya sembahyang dan menutup aurat bagi yang muslimatnya.

Pelik bin ajaib sebelah BN tukang baca doa pakai topi dan tok jahil.Ahli yang aminkan adalah pelanggar hukum ALLAH.

Mudah-mudahan doa kami akan dimakbulkan oleh ALLAH.orang hindu pun hairan macammana BN ikut trend PAS hari ini.

Inilah pening lalat yang menghiasi saat akhir sebelum kami bersurai.

0 comments:

Carian dalam Tau Takpe

masukkan je apa-apa yg nak dicari

Tau takpe

Blog arkib berita dari pelbagai media dan blog-blog sebagai simpanan dan rujukan pemilik blog. Segala catatan pendapat dan pandangan adalah dari sudut kacamata dan tafsiran pemilik blog ini sendiri melalui pemerhatian dan kajian berkenaan isu dan fakta yang dikumpulkan. Anda dialu-alukan memberikan pendapat dan berkongsi idea dalam memantapkan blog ini.

- OrangKita (OK) -

Video mesti tengok!!!

| Web blog Tau Takpe dipaparkan sejak 20 Mac 2008 | Copyright 2007 © template by delang[at]delang-d.blogspot.com | Paparan terbaik dengan Firefox |