+++++Blog dalam proses pembikinan semula....terima kasih... +++++++

Monday, July 14, 2008

Berhentilah Mencipta Pembohongan!

Anwaribrahimblog

Saya merasa kesal bila diberitahu jalan raya di sekitar ibu kota sesak akibat sekatan polis hari ini. Sekatan itu diadakan kononnya untuk menghalang perhimpunan di Parlimen. Kenyataan media yang diedarkan semalam jelas menyatakan bahawa saya dan Pakatan Rakyat tidak terlibat dalam mengadakan sebarang perhimpunan di Parlimen dan sekitarnya.

Semalam saya dikaitkan oleh pihak polis sebagai individu yang akan memobilisasikan satu perhimpunan di Parlimen. Malah satu perintah mahkamah telah dikeluarkan untuk menghalang saya dari berada di Parlimen dan sekitarnya. Nampaknya pembohongan demi pembohongan dicipta untuk memburukkan nama saya. Saya digambarkan oleh aparat-aparat penguasa sebagai ‘pengacau kententeraman.’ Sedangkan yang menyusahkan rakyat adalah aparat-aparat yang takut akan bayang-bayang sendiri!

ANWAR IBRAHIM

0 comments:

Carian dalam Tau Takpe

masukkan je apa-apa yg nak dicari

Tau takpe

Blog arkib berita dari pelbagai media dan blog-blog sebagai simpanan dan rujukan pemilik blog. Segala catatan pendapat dan pandangan adalah dari sudut kacamata dan tafsiran pemilik blog ini sendiri melalui pemerhatian dan kajian berkenaan isu dan fakta yang dikumpulkan. Anda dialu-alukan memberikan pendapat dan berkongsi idea dalam memantapkan blog ini.

- OrangKita (OK) -

Video mesti tengok!!!

| Web blog Tau Takpe dipaparkan sejak 20 Mac 2008 | Copyright 2007 © template by delang[at]delang-d.blogspot.com | Paparan terbaik dengan Firefox |